replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年12月19日星期二

Toont de maan twee keer zo mooi: HM Double Hemisphere Perpetual Moon

Wanneer de aardse maan zichzelf in al zijn schoonheid laat zien, inspireert het romantische liefdessteken of berooft het velen van hen van slaap. Arnold & Son's 'HM Double Halfrond Perpetual Moon' polshorloge maakt het gemakkelijk om de huidige maanfase op elk moment te lezen, waar ter wereld je ook bent. Met twee gigantische maanfasen op een wijzerplaat geeft dit spectaculaire horloge tegelijkertijd de maanfase weer die zichtbaar is vanaf de noordelijke en zuidelijke hemisferen.
Arnold & Son HM Double Hemisphere Perpetual Moon
Het mechanische handgewikkelde kalibermodel van de eigen fabriek van Arnold & Son heeft een van de grootste en meest nauwkeurige maanfase-displays die beschikbaar zijn. Het draait precies 122 jaar en kan vervolgens eenvoudig worden aangepast voor de volgende 122 jaar door op een correctieknop te drukken.
De gouden manen meten 11,20 millimeter in diameter. Een derde maanfase in miniatuur is te vinden op de achterkant van het werk. Het is zichtbaar door de transparante achterkant van saffierglas en dient als hulpmiddel bij het maanfase-display aan de voorkant van de klok.
Arnold & Son HM Double Hemisphere Perpetual Moon
Al Koning George III van Engeland. In de 18e eeuw waren de horloges van Arnold & Son zeer enthousiast: de hedendaagse modellen van het merk zijn ook meesterwerken van mechanische poëzie, exclusieve elegantie en Engelse charme. Rijk aan complicaties en geïnspireerd op historische tafel- en zakhorloges, maritieme chronometers en astronomische klokken, laten ze de harten van horloge-kenners over de hele wereld sneller kloppen.

Arnold & Son HM Double Hemisphere Perpetual Moon

De technische kenmerken van de Arnold & Son HM Double Hemisphere Perpetual Moon (Referentie: 1GLAR.U03A.C122A)
Bekijk meer replicas horloge en rolex Zwitserse

2017年11月21日星期二

Hoe gewone Apple Watch in Apple Watch Hermès of Apple Watch Nike + te veranderen

Als je Apple Watch niet kunt betalen in een speciale editie van Hermes, wanhoop dan niet. U kunt de geblackde wijzerplaten die beschikbaar zijn in de exclusieve serie 'slimme' horloges Hermes en Nike +, overdragen aan elk model van Apple Watch.
Apple begon in september vorig jaar met het verkopen van slimme horloges van Apple Watch uit de collectie van het modehuis Hermès . In deze opstelling is het standaardontwerp van 'slimme' horloges gecombineerd met speciale wijzerplaten en leren riemen. In Rusland beginnen de kosten van dergelijke horloges vanaf 90.990 roebel. Wat de Nike + -lijn betreft, dit is een speciale sportreeks chronometers met een unieke reeks riemen en schermbeveiligingen. De prijs van modellen begint bij het merk van 30.990 roebel.
Om gewone Apple Watch in Apple Watch Hermès of Apple Watch Nike + te veranderen, volstaat het om op de iPhone een speciale jailbreak-tweak te installeren.

Hoe de wijzerplaten van Hermes en Nike + op een Apple Watch in te stellen

Stap 1 : Start de Cydia op een iPhone met iOS 10 met een jailbreak en wacht tot de pakketten zijn geladen. Ga naar het tabblad Bronnen.
Stap 2 : Klik op de knop "Bewerken" en selecteer vervolgens de optie "Toevoegen". Het venster Enter Cydia / APT URL verschijnt waar u een link naar de bron moet invoeren: repo.applebetas.co .
Stap 3 : Klik op "Bron toevoegen". Cydia zal de repository die u hebt toegevoegd updaten en bevestigen.
Stap 4 : Zoek het pakket SpecialFaces en installeer het.
Stap 5 : Start indien nodig de iPhone opnieuw. Start vervolgens de toepassing Watch en ga naar het tabblad 'Dials' onder aan het scherm.
Stap 6 : Onder de beschikbare opties verschijnen de knoppen van Nike + en Hermes. U kunt een van hen selecteren en op de gebruikelijke manier toevoegen aan Apple Watch.
Deze vrij eenvoudige methode om de ontwerpopties voor slimme horloges te diversifiëren. Maar hier zijn er beperkingen. Apple Watch controleert automatisch de juiste knoppen bij het rebooten of overschakelen naar de bewerkingsmodus, waardoor Nike + en Hermes niet beschikbaar zijn totdat u ze handmatig opnieuw toevoegt.
Volg ons op Twitter , VKontakte , Facebook , Google+ of via RSS om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Apple, Microsoft en Google.
Bekijk meer horloge replicas en Rolex Masterpiece

2017年8月6日星期日

HANDS-ON: The dark and mysterious Hermès Slim d’Hermès Quantième Perpétuel in platinum

Er is veel liefde in het Time + Tide-kantoor voor de Slim d'Hermès collectie - het is klassiek, stijlvol en enigszins vrij van het Zwitserse traditionalisme dat de rest van de fijne horlogebedrijf beperkt. Dus we zijn erg blij dat Hermès deze relatief jonge collectie blijft uitbreiden, deze keer met een nieuwe platinum-cased eeuwige kalender.
Een eeuwige kalender is vanaf het begin deel uit van de familie. Toen de Slim in 2015 werd aangekondigd, was het roosgouden hoesje met zilveren wijzerplaat het ingewikkelde hart van het assortiment - een volwassen, traditionele functie. Structureel is deze nieuwe platina-versie precies hetzelfde: 39,5 mm behuizing, interne H1950 basisbeweging met Agenhor kalendermodule en onberispelijke Hermès-band. De enige echte veranderingen zijn het materiaal en de nieuwe, diepe blauwe wijzerplaat. Cosmetische tweaks, maar genoeg om dit te laten voelen als een totaal ander horloge (en niet alleen omdat de platina een aantal ernstige heftingen oplevert). De blauwe zonneknop is oh-zo op trend, met net de juiste aanraking van mysterie. Ik hou vooral van hoe de parelmoer en de aventurijnse nachthemel in de wijzerplaat samenvallen, evenals het kleine popje rood op de tweede tijdzoneindicator.
Deze laatste aanpak van de Slim d'Hermès is nog steeds een objectles die in overweging wordt genomen, zelfverzekerd horloge ontwerp (serieus, dat lettertype), maar nu met een moderne en mannelijke nieuwe look.

Hermès Slim d'Hermès Quantième Perpétuel prijzen


Bekijk meer fake watches en Rolex Daytona

2017年5月24日星期三

Introductie van de Clé de Cartier Mysterious Hour Watch (Live beelden van Horloges Wonders 2015)

Bekijk meer Zwitserse replica en Patek Philippe horloges
Sommige mysteries zijn zo mooi, het oplossen van hen wordt het een passie. Riep de Model A, werd de eerste mysterie klok geproduceerd door Cartier terug in 1912. De nieuwste Clé de Cartier Mysterious uur uurwerk vertegenwoordigt twee iconen van de Cartier horloge: de Clé de Cartier horloge en de mysterieuze mechanische beweging complicatie. Combineer de twee, en voila! De Clé de Cartier Mysterious Hour wordt geboren met een verzilverde opengewerkte sunray effect wijzerplaat.
De 41 mm horloge betovert. Rond de wijzerplaat, zijn twee handen aangetrokken zonder bijlagen. Dit is een complicatie gecreëerd door de behendige Cartier Manufacture horlogemakers door pure minutieuze werk.
De Clé de Cartier Mysterious Horloge met
De opengewerkte wijzerplaat is voorzien van blauwe Romeinse cijfers die overeenkomen met de blauwe saffier van de kronkelende toets, die een belangrijke eigenlijk lijkt. “Clé” in het Frans betekent key.
Op de pols, de Clé de Cartier Mysterious Hour horloge ziet krachtig. Zijn gedurfde Romeinse cijfers, “rail-track” minute cirkel en zwaard-vormige handen geven de iconische DNA van Cartier's Fine Watchmaking collecties. Een elegant en slank case biedt zowel stijl en comfort. De contouren, keurig past elke pols, bieden de drager een gevoel van gemak.
De Clé de Cartier Mysterious Horloge met
De in-house kaliber 9981 MC, gemaakt van 158 delen, de bevoegdheden van de unieke horloge en is ingekapseld in 950/1000 palladium gezet met een saffier kroon. Met een water-weerstand van ongeveer 30 meter, de Clé de Cartier Mysterious Hour horloge wordt geleverd met een gangreserve van ongeveer 48 uur.
De Clé de Cartier Mysterious Horloge met
De Clé de Cartier Mysterieuze Horloge met in Palladium, rose goud en met diamanten
Complimenteren van de aparte look, is de Clé de Cartier Mysterious Hour horloge gecombineerd met een zwarte alligator huid band en een dubbele verstelbare vouwsluiting in 18-karaats wit goud.

2017年4月23日星期日

Drie Top Pilot Horloges van Baselworld 2016 die naar nieuwe niveaus stijgen (Breitling, Bell & Ross, Bremont)

Bell & Ross BR03 Desert Type
Bell & Ross BR03 Desert Type
Luchtvaart horloges zijn instrumenten van zowel tijd als navigatie. Vertegenwoordiger van avontuur en gekenmerkt door precisie, binden deze horloges de nodige instrumenten van het beroep tot een unieke en stijlvolle verklaring. Dit jaar combineren enkele van de beste horlogemakers functionaliteit en gebruiksgemak bij het ontwerpen van hun nieuwste piloothorloges.
Bell & Ross's nieuwe BR03 Desert Type horloge is speciaal ontworpen voor piloten die een gereedschap nodig hebben om korte tijdsintervallen te meten. Terwijl het trouw blijft aan de kernfuncties van een pilot horloge, inclusief leesbaarheid, precisie en magnetische en waterbestendigheid, is dit speciaal ontworpen om te voldoen aan de specificaties van luchtkrachten die in warme landen opereren. Het ringontwerp, dat door militair werd geïnspireerd, is gevormd door twee overlappende inserts: het bovenste insteek is beige, met gesneden cijfers en indices die de onderste, zwarte, foto-luminescerende inzet laten zien. De vorm van de handen en de typografie van de cijfers garanderen een gemakkelijke aflezing.
De zwarte behuizing is gemaakt van keramiek, een materiaal dat onderhevig is aan zeer hoge temperaturen, zure omstandigheden, corrosie en erosie om zijn resistente eigenschappen te waarborgen. De zwarte hoes, gepaard met de zandkleurige wijzerplaat op een beige of zwarte band, serveert het praktische doel van camouflage. Vier schroeven in de hoeken van de behuizing nabootsen die van het voorste montagesysteem van boordinstrumenten in vliegtuigcockpits. De BR-03 Desert Type is verkrijgbaar in drie versies; Twee 42 mm stijlen, een automatische en een automatische chronograaf; De derde versie is een 39mm kwarts horloge.
Breitling Avenger Bandit
Breitling Avenger Bandit
Breitling onthult ook zijn nieuwste horloge, de Avenger Bandit, geïnspireerd door zeevliegtuigen. Dit 45mm horloge is voorzien van een tas gemaakt van een van de meest duurzame materialen op de markt, titanium, met een zachte satijnborstel. De wijzerplaat wordt onderscheiden door zijn diepe grijze kleur met luchtvaart geïnspireerde stencil-getipte grijze cijfers. Deze stencil-tip-stijl wordt in de gegraveerde behuizing geherkend, terwijl de kroon- en chronograaf-push-stukken een speciale non-slip grip hebben. De titanium case back is versierd met een universele conversie schaal voor eenheden die nuttig zijn voor degenen die over oceanen vliegen. Het horloge herbergt een zelfbewegende chronograafbeweging, Caliber 13, COSC gecertificeerd door het Zwitsers Officieel Chronometer Testing Institute. Het heeft ook een unieke band die hoogwaardige antraciet militaire textielvezel en rubberen loopvlak combineert voor ultieme duurzaamheid. Bekijk meer replica design en Rolex Submariner

2017年4月1日星期六

Eberhard Co. Contograf Watches In Black Camouflage Hands-On


Eberhard-Co-Contograf-Black-Camouflage-aBlogtoWatch-1
Eberhard & Co is een van de Zwitserse horlogemerken dat we niet te vaak op aBlogtoWatch te dekken, maar dat is niet omdat ze niet leuk horloges maken - en de nog nieuwe Eberhard & Co. Contograf is een van mijn favorieten . Als u eerder op de hoogte van Eberhard & Co. bent geweest, is het waarschijnlijk om hun chronograaf horloges die vier kleine subdials hebben allemaal op een rij. Terwijl ik hou van het unieke karakter dat wordt geleverd met een merk handtekeningen, ga ik om eerlijk te zijn dat ik dit veel meer vertrouwd zijn op zoek vintage heruitgave horloge dat Eberhard & Co. gebaseerd op een model uit de jaren 1960 zijn.

Eberhard-Co-Contograf-Black-Camouflage-aBlogtoWatch-13
Ondanks mijn stelling dat de Eberhard & Co. Contograf heeft een vertrouwde vintage sporthorloge look, het heeft wel een heleboel unieke elementen aan die helpen bij het onderscheiden van de massa. Dus in aanvulling op de tijdloze uitstraling van de leesbare sport wijzerplaat, moet u eerst een uitstekende kwaliteit kast en band. Dit zijn dingen die je kunt eigenlijk alleen begrijpen na het houden van het in je hand en het dragen van het voor jezelf. Voor de Eberhard & Co. Contograf collectie, het merk richt zich echt op een kavel van detaillering en de kwaliteit constructie voor het staal. De behuizing is stevig en heeft een zeer mooie afgeronde randen. Hetzelfde geldt voor de armband. Alle stukken worden gefreesd en gepolijst, en voor de prijs, ik denk dat er een prachtige gewicht en het gevoel van stof uit het horloge.

Eberhard-Co-Contograf-Black-Camouflage-aBlogtoWatch-4
Ontmoeting met Eberhard & Co. op Baselworld 2015 was een interessante ervaring, op zijn zachtst gezegd. Hun vertrouwdheid met digitale media is ... nou ja, zeer beperkt. Terwijl het bedrijf is Zwitsers, wordt het uit te voeren door Italianen en heeft dat uitgesproken gevoel van Italiaanse energie, maar ook desorganisatie. Ik had het heel duidelijk voor hen dat ik was geïnteresseerd in het zien van de Eberhard & Co. Contograf te maken, en dat begreep ik het was van 2014 aBlogtoWatch oorspronkelijk schreef over de Eberhard & Co Contograf kijk hier.

Eberhard-Co-Contograf-Black-Camouflage-aBlogtoWatch-10
In aanvulling op de bestaande zwart of wit gekozen versies van de Eberhard & Co. Contograf, 2015, Eberhard & Co. liet de “Contograf Special Edition.” Wat is speciaal aan? Het antwoord is camouflage. OK, ik weet wat je denkt - is niet het toevoegen van camouflage om vrijwel elk ontwerp gewoon een goedkope 10-jaar-geleden truc van een poging om het er cool? Misschien, maar het werkt nog steeds op een vintage stijl horloge als deze. De Eberhard & Co. Contograf Special Edition Camouflage komt eigenlijk in twee versies, een met een groene keramische bezel en een andere met een zwarte keramische bezel. De groene keramische bezel versie van de Eberhard & Co. Contograf Special Edition is misschien wel een van de meest unieke “easy-to-love” diver-stijl chronograaf horloges rond. Het komt op een olijfgroene NAVO-stijl band en heeft een geweldig karakter aan.

Bekijk meer kopie rolex en Tag Heuer horloges

2017年2月28日星期二

LIST: Zes horloges voor Vaderdag

Father's Day nadert snel, en wat beter geschenk dan het geschenk van de tijd? Als bij 'tijd' je denkt dat we praten over de dag samen doorbrengen, je bent plek op. Dan weer, als je echt wilt om hem te laten weten hoeveel je van hem houdt, waarom niet die notie van tijd een stap verder, en zeg het met een horloge? Hier zijn onze top zes papa-geschikte opties.

Baume & Mercier Clifton GMT

Baume-Mercier-Clifton-GMT-1
Beeld door Kristian Dowling.
Baume & Mercier is alles over het vieren van speciale momenten in het leven - en zeggen dankzij uw vader op Vaderdag zeker past het wetsvoorstel. Terwijl vrijwel elke Baume & Mercier is geschikt voor hun doel, zouden we iets van de Clifton lijn (zoals de go GMT ). Het ziet er goed uit doen denken aan een ander tijdperk. Net als je vader.

Bell & Ross BR03-92 Military Type

BR03-92-Ceramic-Military-Type
Als dit het soort lijst die naar beneden brak in categorieën als 'Sports Dad' of 'BBQ Dad' de Bell & Ross BR03-92 militaire soort zou zijn voor 'Tough papa.' En hoewel dit niet dat soort lijst, is er geen ontkennen deze keramiek Bell & Ross kan opstaan om de ontberingen van het moderne ouderschap.

A. Lange & Söhne Datograph omhoog / omlaag

A. Lange & Söhne Datograph Up omlaag
Beeld door Kristian Dowling.
OK - we moeten eerlijk tegen je. De belangrijkste reden dat dit Lange maakte de lijst is zo kunnen we een woordspeling maken over het feit dat de 'Dadograph.' Maargeweldig verschrikkelijk woordspeling terzijde, als je het krijgen van uw oude man een Datograph (of een Lange, echt waar) je duidelijk dat hij het beste vader van de wereld, want dit is een top-notch uurwerk, aangedreven door een van de mooiste chronograaf bewegingen ooit gemaakt .

Een Rolex van het jaar dat hij werd geboren

via-bobswatches-vintage-rolex-submariner-1680
Afbeelding via Bob's Watches
Zeker, het is een cliché, maar who cares als het is een goeie. Rolex uurwerken staan ​​bekend om steeds beter met de leeftijd, net als goede wijnen (en vaders). Een slimme variatie op dit thema is je vader een Rolex van het jaar je geboren krijgen - en dan hopelijk zal hij de hint te nemen en krijg je een uit het jaar dat hij werd geboren. Iedereen wint!

IWC Pilot Mark XVIII

IWC_Pilots-Watch-Mark-XVII
Als je vader is het soort man die kwaliteit waarderen, maar geeft de voorkeur aan niet om het rond te knipperen, kun je niet voorbij een IWC Pilot Mark XVII. Met een ontwerp op basis van een klassiek horloge piloot, dit is simpel, robuust, ingetogen uurwerk. Het is perfect voor een vader die alleen maar wil een goed horloge dat de tijd vertelt - en de datum is een bonus.

Girard-Perregaux 1966 Large Datum en maan

Girard-Perregaux-1966-big-date-maanstand
1966 was een goed jaar - en als uw vader is 49 was het een zeer goed jaar. De Girard-Perregaux 1966 is een meer dan geschikt eerbetoon aan het jaar - een vergelijking back gouden jurk horloge met een maanstand en een grote datum complicatie. (Vooral handig als de ogen van je vader is niet wat ze gebruikt worden).
Bekijk meer replica Zwitserse en Breitling horloges

2017年1月21日星期六

PANATIME VINTAGE TABAK LEREN ARMBAND

Panatime  is altijd een geweldige selectie van riemen aangeboden, en de laatste tijd ze zijn overuren om coole nieuwe producten toe te voegen aan hun inventaris, zoals de Collection Tobacco. Deze banden zijn gemaakt met dikke vintage leren met een verontruste afwerking en een Bum vriendelijke prijs van $ 49,99. Voor deze beoordeling, de mensen van Panatime stuurde een set van vier 24mm bandjes: bruin en donker bruin, met zwarte en witte stiksels.
Panatime vintage Tabak Riemen
De bandjes zijn zelfs afmetingen 18-26mm en drie lengtes. Dikte en lengte variëren naar grootte. De standaardlengte bandjes ik geëvalueerd gemeten 5mm dik, en 125 / 75mm lang. Ze hebben geen taps en hebben rechte stiksels die open is op de nok eindigt met een kant steek. De zijkanten zijn geschilderd. Ze hebben twee  drijvende  keepers.

Panatime vintage Tabak Riemen

Kopers kunnen kiezen uit hoogwaardige pre-V of ARD gebogen frame van RVS gespen in geborsteld, gepolijst, of PVD zwarte afwerking met attachment bars die direct schroef in het frame. Het is een solide regeling die is nog steeds eenvoudig te verwijderen en te vervangen. De herziening monsters kwam met geborsteld Pre-V gespen, maar ik gegraven in de vastgebonden lade en ruilde een zwarte Panatime gesp op een van hen.

Panatime vintage Tabak Riemen

Vers van de envelop  ze weer te geven diepe kleur, een wat vette glans, en een nog toon met vage haarlijn plooien waar de leer onder de perforator is rimpelig. Ze ziet er geweldig uit, als niet bijzonder vintage. Dat verandert wanneer je het op. Een uitgesproken  pull-up effect optreedt waar de leer wordt benadrukt, het openbaren van de korrel en het creëren van variaties in kleur en toon. De bruine kleur heeft een rode tint die gaat van een diepe kastanje tot bijna een Britse Tan in direct zonlicht. De donkerbruine is rijk en aards en reageert drastisch wanneer gebogen.

Panatime vintage Tabak Riemen

Deze vlezige bandjes zien er het beste op zware horloges. Ik probeerde ze op mijn Anstead Oceanis, Borealis Scout Sniper, Torgoen T35 en Magrette Moana Pacific. Zoals u kunt zien, ze werken prachtig. Ik was blij om te zien dat, hoewel de banden zijn erg dik, de leer bij bevestiging bar gaten is veel dunner, waardoor een goede pasvorm op horloges zoals de Anstead en Borealis die weinig speling tussen de zaak en de lente bars hebben. 
Panatime Vintage Strap Tabak op Borealis Scout Sniper
Dik als ze de banden zijn niet overdreven stijf maar zeer buigzaam en comfortabel. Een goede pasvorm is altijd een punt van zorg op mijn kleine 6.5 "pols, maar met negen aanpassingen vond ik een  perfect fit met gaten om te sparen en zonder veel overtollige staart. Gezien de brede waaier van aanpassing en drie om uit te kiezen, ik geloof dat er een Tobacco riem om zowat elke pols past.
Panatime vintage Tabak Strap
Kortom, ik was zeer tevreden. De banden zijn goed gebouwd met stevige hardware en een prachtige afwerking die karakter moeten krijgen met de leeftijd. F of ongeveer vijftig dollar, zal de Tabak bandjes een mooie aanvulling op de collectie zijn.  

Panatime Vintage Strap Tabak op Torgoen T35
Panatime Vintage Strap Tabak op Magrette Moana
Panatime Vintage Strap Tabak op Anstead Oceanis

Bekijk meer replica horloge en Rolex Yachtmaster

replica rolex

replica rolex
replica rolex