replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年1月21日星期六

PANATIME VINTAGE TABAK LEREN ARMBAND

Panatime  is altijd een geweldige selectie van riemen aangeboden, en de laatste tijd ze zijn overuren om coole nieuwe producten toe te voegen aan hun inventaris, zoals de Collection Tobacco. Deze banden zijn gemaakt met dikke vintage leren met een verontruste afwerking en een Bum vriendelijke prijs van $ 49,99. Voor deze beoordeling, de mensen van Panatime stuurde een set van vier 24mm bandjes: bruin en donker bruin, met zwarte en witte stiksels.
Panatime vintage Tabak Riemen
De bandjes zijn zelfs afmetingen 18-26mm en drie lengtes. Dikte en lengte variëren naar grootte. De standaardlengte bandjes ik geëvalueerd gemeten 5mm dik, en 125 / 75mm lang. Ze hebben geen taps en hebben rechte stiksels die open is op de nok eindigt met een kant steek. De zijkanten zijn geschilderd. Ze hebben twee  drijvende  keepers.

Panatime vintage Tabak Riemen

Kopers kunnen kiezen uit hoogwaardige pre-V of ARD gebogen frame van RVS gespen in geborsteld, gepolijst, of PVD zwarte afwerking met attachment bars die direct schroef in het frame. Het is een solide regeling die is nog steeds eenvoudig te verwijderen en te vervangen. De herziening monsters kwam met geborsteld Pre-V gespen, maar ik gegraven in de vastgebonden lade en ruilde een zwarte Panatime gesp op een van hen.

Panatime vintage Tabak Riemen

Vers van de envelop  ze weer te geven diepe kleur, een wat vette glans, en een nog toon met vage haarlijn plooien waar de leer onder de perforator is rimpelig. Ze ziet er geweldig uit, als niet bijzonder vintage. Dat verandert wanneer je het op. Een uitgesproken  pull-up effect optreedt waar de leer wordt benadrukt, het openbaren van de korrel en het creëren van variaties in kleur en toon. De bruine kleur heeft een rode tint die gaat van een diepe kastanje tot bijna een Britse Tan in direct zonlicht. De donkerbruine is rijk en aards en reageert drastisch wanneer gebogen.

Panatime vintage Tabak Riemen

Deze vlezige bandjes zien er het beste op zware horloges. Ik probeerde ze op mijn Anstead Oceanis, Borealis Scout Sniper, Torgoen T35 en Magrette Moana Pacific. Zoals u kunt zien, ze werken prachtig. Ik was blij om te zien dat, hoewel de banden zijn erg dik, de leer bij bevestiging bar gaten is veel dunner, waardoor een goede pasvorm op horloges zoals de Anstead en Borealis die weinig speling tussen de zaak en de lente bars hebben. 
Panatime Vintage Strap Tabak op Borealis Scout Sniper
Dik als ze de banden zijn niet overdreven stijf maar zeer buigzaam en comfortabel. Een goede pasvorm is altijd een punt van zorg op mijn kleine 6.5 "pols, maar met negen aanpassingen vond ik een  perfect fit met gaten om te sparen en zonder veel overtollige staart. Gezien de brede waaier van aanpassing en drie om uit te kiezen, ik geloof dat er een Tobacco riem om zowat elke pols past.
Panatime vintage Tabak Strap
Kortom, ik was zeer tevreden. De banden zijn goed gebouwd met stevige hardware en een prachtige afwerking die karakter moeten krijgen met de leeftijd. F of ongeveer vijftig dollar, zal de Tabak bandjes een mooie aanvulling op de collectie zijn.  

Panatime Vintage Strap Tabak op Torgoen T35
Panatime Vintage Strap Tabak op Magrette Moana
Panatime Vintage Strap Tabak op Anstead Oceanis

Bekijk meer replica horloge en Rolex Yachtmaster

2017年1月6日星期五

Beoordelingen horloge Insider de Longines Heritage Diver

In dit artikel van mijn blog, Watch-Insider.com , ik neem een kijkje op de Longines Heritage Diver horloges, dat vorige zomer, die opnieuw worden uitgegeven versies van Longines horloges voor duikers die in de jaren 1970.Evenals de originele modellen deze nieuwe Longines duikhorloges een geval diameter van 43 mm en een aantal van dezelfde karakteristieke gegevens dial.
Longines was altijd een leverancier van betrouwbare horloges voor avonturen in de hemel, op aarde en onder water. In de jaren 1950, Longines meegeleverde meetinstrumenten voor de bathyscaaf Trieste, die een snoekduik record in 1953. In aanvulling op de technische uitrusting, Longines produceerde ook robuuste en betrouwbare horloges bestemd voor gebruik door enthousiast amateur duikers om de onderwaterwereld te verkennen. Twee van dergelijke modellen, daterend uit de jaren 1970, zijn genomen als inspiratie voor de Longines Heritage Diver.
Verkrijgbaar in twee versies, een drie-kant en de andere een chronograaf, deze nieuwe modellen hebben een zwarte, gesatineerd wijzerplaat die elegant combineert rode highlights met de details bekleed met Super-LumiNova.Bovendien, beide versies zijn voorzien van een in twee richtingen draaiende binnenste flens. De achterkant van de kast, kroon en bezel zijn geschroefd in, waardoor waterdichtheid tot 300 meter.
De kussenvormige stalen kast heeft een geborstelde zonnestraal decoratie op het bovenoppervlak gepolijst en rond de zijkanten. De achterkant van de behuizing is gegraveerd met de figuur van een duiker, herinnerend aan de eerste duikhorloges geproduceerd door Longines.
De drie hand Longines Heritage Diver (hieronder afgebeeld) wijkt af van de Longines Heritage Diver chronograaf met zijn gedurfde mix van kleuren, verrekend door de zwarte wijzerplaat, namelijk een rode hand en rode minuten zones, aanrakingen van Super-LumiNova coating en grijze rhodium plating. De schaalverdeling (0-60 minuten) kan de duiker om te berekenen hoe lang hij of zij onder water is geweest door het synchroniseren van de 12:00 uur symbool met de minutenwijzer. De binnenflens wordt geactiveerd met de kroon op 02:00.
Dit model is uitgerust met Longines Caliber L633.5 (ook wel bekend als een ETA 2824/2) en geeft de uren, minuten en seconden, samen met de datum in een venster op 3 uur.
De Longines Heritage Diver
De Longines Heritage Diver
De Longines Heritage duiker stopwatch (onder) dezelfde kleuren, maar in tegenstelling tot de drie handhorloge, wordt de schaalverdeling zijn aangebracht flens van 60 naar 0. Hierdoor kan de duiker de resterende tijd te berekenen, bijvoorbeeld om voor decompressie bij terugkeer naar het oppervlak, door het synchroniseren van een bepaald station de minutenwijzer.De nieuwe Longines Heritage Diver horloges zijn gemonteerd op een zwarte kunststof of rubber band.
Deze chronograaf model is uitgerust met Longines Calibre L651.3 (ETA 2894/2), die de uren, minuten en seconden weergeeft en heeft ook een 60-seconden teller op 3 uur en 30 minuten teller op 9:00 alsmede een datumaanduiding bij 06:00.
De Longines Heritage Diver
De Longines Heritage Diver
De prijzen voor de Longines Heritage Diver modellen zijn $ 2550 voor de drie met de hand model en $ 3750 voor de chronograaf.
Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd in 2014 en is bijgewerkt.
bekijk meer replica horloges en replica Rolex Oyster Perpetual

replica rolex

replica rolex
replica rolex