replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年4月23日星期日

Drie Top Pilot Horloges van Baselworld 2016 die naar nieuwe niveaus stijgen (Breitling, Bell & Ross, Bremont)

Bell & Ross BR03 Desert Type
Bell & Ross BR03 Desert Type
Luchtvaart horloges zijn instrumenten van zowel tijd als navigatie. Vertegenwoordiger van avontuur en gekenmerkt door precisie, binden deze horloges de nodige instrumenten van het beroep tot een unieke en stijlvolle verklaring. Dit jaar combineren enkele van de beste horlogemakers functionaliteit en gebruiksgemak bij het ontwerpen van hun nieuwste piloothorloges.
Bell & Ross's nieuwe BR03 Desert Type horloge is speciaal ontworpen voor piloten die een gereedschap nodig hebben om korte tijdsintervallen te meten. Terwijl het trouw blijft aan de kernfuncties van een pilot horloge, inclusief leesbaarheid, precisie en magnetische en waterbestendigheid, is dit speciaal ontworpen om te voldoen aan de specificaties van luchtkrachten die in warme landen opereren. Het ringontwerp, dat door militair werd geïnspireerd, is gevormd door twee overlappende inserts: het bovenste insteek is beige, met gesneden cijfers en indices die de onderste, zwarte, foto-luminescerende inzet laten zien. De vorm van de handen en de typografie van de cijfers garanderen een gemakkelijke aflezing.
De zwarte behuizing is gemaakt van keramiek, een materiaal dat onderhevig is aan zeer hoge temperaturen, zure omstandigheden, corrosie en erosie om zijn resistente eigenschappen te waarborgen. De zwarte hoes, gepaard met de zandkleurige wijzerplaat op een beige of zwarte band, serveert het praktische doel van camouflage. Vier schroeven in de hoeken van de behuizing nabootsen die van het voorste montagesysteem van boordinstrumenten in vliegtuigcockpits. De BR-03 Desert Type is verkrijgbaar in drie versies; Twee 42 mm stijlen, een automatische en een automatische chronograaf; De derde versie is een 39mm kwarts horloge.
Breitling Avenger Bandit
Breitling Avenger Bandit
Breitling onthult ook zijn nieuwste horloge, de Avenger Bandit, geïnspireerd door zeevliegtuigen. Dit 45mm horloge is voorzien van een tas gemaakt van een van de meest duurzame materialen op de markt, titanium, met een zachte satijnborstel. De wijzerplaat wordt onderscheiden door zijn diepe grijze kleur met luchtvaart geïnspireerde stencil-getipte grijze cijfers. Deze stencil-tip-stijl wordt in de gegraveerde behuizing geherkend, terwijl de kroon- en chronograaf-push-stukken een speciale non-slip grip hebben. De titanium case back is versierd met een universele conversie schaal voor eenheden die nuttig zijn voor degenen die over oceanen vliegen. Het horloge herbergt een zelfbewegende chronograafbeweging, Caliber 13, COSC gecertificeerd door het Zwitsers Officieel Chronometer Testing Institute. Het heeft ook een unieke band die hoogwaardige antraciet militaire textielvezel en rubberen loopvlak combineert voor ultieme duurzaamheid. Bekijk meer replica design en Rolex Submariner

2017年4月1日星期六

Eberhard Co. Contograf Watches In Black Camouflage Hands-On


Eberhard-Co-Contograf-Black-Camouflage-aBlogtoWatch-1
Eberhard & Co is een van de Zwitserse horlogemerken dat we niet te vaak op aBlogtoWatch te dekken, maar dat is niet omdat ze niet leuk horloges maken - en de nog nieuwe Eberhard & Co. Contograf is een van mijn favorieten . Als u eerder op de hoogte van Eberhard & Co. bent geweest, is het waarschijnlijk om hun chronograaf horloges die vier kleine subdials hebben allemaal op een rij. Terwijl ik hou van het unieke karakter dat wordt geleverd met een merk handtekeningen, ga ik om eerlijk te zijn dat ik dit veel meer vertrouwd zijn op zoek vintage heruitgave horloge dat Eberhard & Co. gebaseerd op een model uit de jaren 1960 zijn.

Eberhard-Co-Contograf-Black-Camouflage-aBlogtoWatch-13
Ondanks mijn stelling dat de Eberhard & Co. Contograf heeft een vertrouwde vintage sporthorloge look, het heeft wel een heleboel unieke elementen aan die helpen bij het onderscheiden van de massa. Dus in aanvulling op de tijdloze uitstraling van de leesbare sport wijzerplaat, moet u eerst een uitstekende kwaliteit kast en band. Dit zijn dingen die je kunt eigenlijk alleen begrijpen na het houden van het in je hand en het dragen van het voor jezelf. Voor de Eberhard & Co. Contograf collectie, het merk richt zich echt op een kavel van detaillering en de kwaliteit constructie voor het staal. De behuizing is stevig en heeft een zeer mooie afgeronde randen. Hetzelfde geldt voor de armband. Alle stukken worden gefreesd en gepolijst, en voor de prijs, ik denk dat er een prachtige gewicht en het gevoel van stof uit het horloge.

Eberhard-Co-Contograf-Black-Camouflage-aBlogtoWatch-4
Ontmoeting met Eberhard & Co. op Baselworld 2015 was een interessante ervaring, op zijn zachtst gezegd. Hun vertrouwdheid met digitale media is ... nou ja, zeer beperkt. Terwijl het bedrijf is Zwitsers, wordt het uit te voeren door Italianen en heeft dat uitgesproken gevoel van Italiaanse energie, maar ook desorganisatie. Ik had het heel duidelijk voor hen dat ik was geïnteresseerd in het zien van de Eberhard & Co. Contograf te maken, en dat begreep ik het was van 2014 aBlogtoWatch oorspronkelijk schreef over de Eberhard & Co Contograf kijk hier.

Eberhard-Co-Contograf-Black-Camouflage-aBlogtoWatch-10
In aanvulling op de bestaande zwart of wit gekozen versies van de Eberhard & Co. Contograf, 2015, Eberhard & Co. liet de “Contograf Special Edition.” Wat is speciaal aan? Het antwoord is camouflage. OK, ik weet wat je denkt - is niet het toevoegen van camouflage om vrijwel elk ontwerp gewoon een goedkope 10-jaar-geleden truc van een poging om het er cool? Misschien, maar het werkt nog steeds op een vintage stijl horloge als deze. De Eberhard & Co. Contograf Special Edition Camouflage komt eigenlijk in twee versies, een met een groene keramische bezel en een andere met een zwarte keramische bezel. De groene keramische bezel versie van de Eberhard & Co. Contograf Special Edition is misschien wel een van de meest unieke “easy-to-love” diver-stijl chronograaf horloges rond. Het komt op een olijfgroene NAVO-stijl band en heeft een geweldig karakter aan.

Bekijk meer kopie rolex en Tag Heuer horloges

replica rolex

replica rolex
replica rolex