replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年5月24日星期三

Introductie van de Clé de Cartier Mysterious Hour Watch (Live beelden van Horloges Wonders 2015)

Bekijk meer Zwitserse replica en Patek Philippe horloges
Sommige mysteries zijn zo mooi, het oplossen van hen wordt het een passie. Riep de Model A, werd de eerste mysterie klok geproduceerd door Cartier terug in 1912. De nieuwste Clé de Cartier Mysterious uur uurwerk vertegenwoordigt twee iconen van de Cartier horloge: de Clé de Cartier horloge en de mysterieuze mechanische beweging complicatie. Combineer de twee, en voila! De Clé de Cartier Mysterious Hour wordt geboren met een verzilverde opengewerkte sunray effect wijzerplaat.
De 41 mm horloge betovert. Rond de wijzerplaat, zijn twee handen aangetrokken zonder bijlagen. Dit is een complicatie gecreëerd door de behendige Cartier Manufacture horlogemakers door pure minutieuze werk.
De Clé de Cartier Mysterious Horloge met
De opengewerkte wijzerplaat is voorzien van blauwe Romeinse cijfers die overeenkomen met de blauwe saffier van de kronkelende toets, die een belangrijke eigenlijk lijkt. “Clé” in het Frans betekent key.
Op de pols, de Clé de Cartier Mysterious Hour horloge ziet krachtig. Zijn gedurfde Romeinse cijfers, “rail-track” minute cirkel en zwaard-vormige handen geven de iconische DNA van Cartier's Fine Watchmaking collecties. Een elegant en slank case biedt zowel stijl en comfort. De contouren, keurig past elke pols, bieden de drager een gevoel van gemak.
De Clé de Cartier Mysterious Horloge met
De in-house kaliber 9981 MC, gemaakt van 158 delen, de bevoegdheden van de unieke horloge en is ingekapseld in 950/1000 palladium gezet met een saffier kroon. Met een water-weerstand van ongeveer 30 meter, de Clé de Cartier Mysterious Hour horloge wordt geleverd met een gangreserve van ongeveer 48 uur.
De Clé de Cartier Mysterious Horloge met
De Clé de Cartier Mysterieuze Horloge met in Palladium, rose goud en met diamanten
Complimenteren van de aparte look, is de Clé de Cartier Mysterious Hour horloge gecombineerd met een zwarte alligator huid band en een dubbele verstelbare vouwsluiting in 18-karaats wit goud.

replica rolex

replica rolex
replica rolex