replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年11月21日星期二

Hoe gewone Apple Watch in Apple Watch Hermès of Apple Watch Nike + te veranderen

Als je Apple Watch niet kunt betalen in een speciale editie van Hermes, wanhoop dan niet. U kunt de geblackde wijzerplaten die beschikbaar zijn in de exclusieve serie 'slimme' horloges Hermes en Nike +, overdragen aan elk model van Apple Watch.
Apple begon in september vorig jaar met het verkopen van slimme horloges van Apple Watch uit de collectie van het modehuis Hermès . In deze opstelling is het standaardontwerp van 'slimme' horloges gecombineerd met speciale wijzerplaten en leren riemen. In Rusland beginnen de kosten van dergelijke horloges vanaf 90.990 roebel. Wat de Nike + -lijn betreft, dit is een speciale sportreeks chronometers met een unieke reeks riemen en schermbeveiligingen. De prijs van modellen begint bij het merk van 30.990 roebel.
Om gewone Apple Watch in Apple Watch Hermès of Apple Watch Nike + te veranderen, volstaat het om op de iPhone een speciale jailbreak-tweak te installeren.

Hoe de wijzerplaten van Hermes en Nike + op een Apple Watch in te stellen

Stap 1 : Start de Cydia op een iPhone met iOS 10 met een jailbreak en wacht tot de pakketten zijn geladen. Ga naar het tabblad Bronnen.
Stap 2 : Klik op de knop "Bewerken" en selecteer vervolgens de optie "Toevoegen". Het venster Enter Cydia / APT URL verschijnt waar u een link naar de bron moet invoeren: repo.applebetas.co .
Stap 3 : Klik op "Bron toevoegen". Cydia zal de repository die u hebt toegevoegd updaten en bevestigen.
Stap 4 : Zoek het pakket SpecialFaces en installeer het.
Stap 5 : Start indien nodig de iPhone opnieuw. Start vervolgens de toepassing Watch en ga naar het tabblad 'Dials' onder aan het scherm.
Stap 6 : Onder de beschikbare opties verschijnen de knoppen van Nike + en Hermes. U kunt een van hen selecteren en op de gebruikelijke manier toevoegen aan Apple Watch.
Deze vrij eenvoudige methode om de ontwerpopties voor slimme horloges te diversifiëren. Maar hier zijn er beperkingen. Apple Watch controleert automatisch de juiste knoppen bij het rebooten of overschakelen naar de bewerkingsmodus, waardoor Nike + en Hermes niet beschikbaar zijn totdat u ze handmatig opnieuw toevoegt.
Volg ons op Twitter , VKontakte , Facebook , Google+ of via RSS om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Apple, Microsoft en Google.
Bekijk meer horloge replicas en Rolex Masterpiece

replica rolex

replica rolex
replica rolex