replica horloge

replica horloge
replica horloge

2018年6月21日星期四

Feest je ogen op de Zenith El Primero 36.000 VPH

Zenith El Primero 36.000 VPH
Er is geen twijfel over mogelijk, de nieuwe Zenith El Primero 36.000 VPH is een indrukwekkend uurwerk, en dit wordt duidelijk wanneer je er een glimp van opvangt.
Dit prachtige horloge pronkt met een 42 mm zwarte behuizing van gepolariseerd aluminium, heeft dubbele AR-gecoate saffierkristallen en is verkrijgbaar in twee prachtige versies, een met een zwartgekleurde patroon met zonnestralenpatroon, met zilverkleurige tellers en de andere met een zilverkleurige wijzerplaat met zonnestralenpatroon, met zwarttonige tellers.
Beweging wordt geleverd door het Zwitserse automatische Zenith interne kaliber El Primero 400B, met 31 juwelen, 36.000 vph en 50 uur aan backupkracht. Je kunt dit horloge gemakkelijk meenemen voor een duik, want het is bestand tegen diepten tot 100 meter.
Zenith El Primero 36.000 VPH
Ongeacht voorkeuren, de urenmarkeringen zijn Rhodium-plated, gefacetteerd en gecoat met SuperLuminova, en hetzelfde geldt voor de handen. De finishing touch voor dit nieuwe Zenith-wonder is een prachtige zwarte geperforeerde rubberen riem, met een zwarte PVD-gecoate titanium drievoudige vouwsluiting.
We hebben nog geen woord over prijzen, maar we zijn er zeker van dat dit horloge een geweldige aanvulling zal zijn op de verzameling van elke inzamelaar.
Zenith El Primero 36.000 VPH
Bekijk meer horloge replica en Rolex GMT

replica rolex

replica rolex
replica rolex