replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月12日星期一

MIDO Ocean Star Captain CALIBER 80

Door TLex MIDO hebben een speciale versie van hun populaire duikers model uitgerust, de Ocean Star Captain met een mooi verticaal gesatineerd blauwe wijzerplaat, hun eerbetoon aan de zeebodem en een top notch automatische beweging genoemd, de Mido Caliber 80 die omhoog moet 80 uur gangreserve!

Sprekend over de zeebodem, de Ocean Star Captain '80 42,5 in diameter gesatineerd en gepolijst roestvrij stalen behuizing is waterbestendig tot aan 200 meter.



Het is ook uitgerust met alle gebruikelijke duikers voorzien: een saffier kristal met een anti-reflecterende behandeling aan beide zijden, een unidirectionele rotatie duikers bezel met een blauwe aluminium inleg voor het lezen van dive-time,

een royale toepassing van witte SLN op de indexen en handen voor een uitstekende leesbaarheid, zowel onder water en 's nachts en een roestvrij stalen armband voorzien van een vouwsluiting en duikers extensie.



De Ocean Star Captain 80 Screwdown achterkant van de kast is versierd met een zeester, het symbool van de Ocean Star collectie. Vijf andere versies van dit model zijn ook beschikbaar.

Vond dit leuk? Bekijk de nieuwe Ocean Star Captain TITANIUM . . .

bekijk meer replica rolex en replica Rolex Yachtmaster

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex