replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月26日星期二

Edox Les Combes Lune Dame met datum en Moonphase 39007 357 AR

Edox Les Combes Lune Dame met datum en Moonphase 39007 357 AR Patek Philippe Nautilus Moonphase 3712 Er is zeer een zeer lang verhaal over de Patek Philippe Nautilus. De Patek Philippe Nautilus collectie werd geboren in 1976. De onderneming vereist om een ​​beeld van een zeer effectieve ontwerp en een van een soort temperament te introduceren. De lay-out van het genieten werd aangemoedigd door een patrijspoort van zeeschepen. De 1 op elk moment Nautilus uitzicht was de ref. 3700 / één met een stalen kast. In geen tijd, de Patek Philippe Nautilus bereikte de positie van een klassiek uitzicht met een sportieve attractie. De initiële Nautilus vertegenwoordigt slechts een van de meest begeerde direct na horloges onder fanatieke genieten verzamelaars. Dames Horloges - Prachtige mogelijkheden voor een unieke Vrouw in uw levensstijl Bij het selecteren van een specifieke beloning voor het meisje dat je geniet van het probleem van dit soort van een ongecompliceerde baan blijkt snel. Als je ontdekken zichzelf stumped en behoefte te hebben van een gave die bij elkaar brengt functionaliteit, stijl en duurzaamheid, rekening houden met het vinden van een top van de lijn polshorloge voor uw speciaal meisje. Een prachtige blik op kan heel veel over de drager zeggen. Edox Les Combes Lune Dame met datum en Moonphase 39007 357 AR Hoe te verwerven een weergave voor een dame Bij het krijgen van een cheque uit voor een vrouw, je moet echt kijken naar onderscheidende elementen wanneer in tegenstelling tot de aankoop van een acht voor een kerel. Lijkt te zijn en de modellen zouden heel gemakkelijk veel meer dan praktische wegen. Edox Les Combes Lune Dame met datum en Moonphase 39007 357 AR Bekijk meer imitatie rolex en horloges alain silberstein krono bauhaus

2016年1月21日星期四

Dubey & Schaldenbrand Grote Dome horloge collectie voor de moderne classicistische

Of je hebt gekozen voor cirkels of convexe pleinen, wordt elk ontwerp getemperd met doordachte kleuraccenten. Het venster licht gebogen wijzerplaat, die de lijn geeft zijn naam alleen bijdraagt ​​aan het plezier van de vermenging van vormen en hoeken.
Voeg een alligator band om het stuk en het horloge is niet alleen uniek, maar draagbaar, als goed. Ondanks zijn wendingen op de chronograaf, de duidelijke scheiding van kleuren en de fijne balans van de kleuren maken het horloge leesbaar.
Alle versies van de horloges zijn voorzien zelfopwindende chronograaf, 25 juwelen en een 48 uur gangreserve. Andere handige functies zijn onder andere een kalender met de dag en de maand weer te geven, de maanfase en een split time functie.

Deze collectie is voor een moderne man met een klassieke gevoeligheid in hart en nieren. Sensible, functioneel, maar zeker niet saai, het horloge heeft genoeg interessante design elementen maken dat hij opvalt zonder schreeuwen zijn verschillen.
U kunt uw keuze van kleuren en vormen, maar alle van de collectie bestaat uit hoogwaardige materialen. Of de zwarte goud afwerking of een zilveren tintje, deze collectie heeft genoeg variaties op het ontwerp van de perfecte horloge om uw fantasie past. Bruin, zwart, bruin, goud, zilver-er zijn zoveel variaties op de kleuren die je een probleem te kiezen slechts één versie kan hebben.
Wat is hun geheim? Dubey & Schaldenbrand ambachtelijke hun wijzerplaat stukken en gevallen in-house. Elk uurwerk wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd door Dubey & Schaldenbrand personeel. Misschien is het dat finishing touch die Grote Dome horloge collectie onweerstaanbaar maakt. Bekijk meer rolex imitatie en u-boat thousands of feet horloges

2016年1月18日星期一

Alessi Tic AL5011

Ik heb bewust van het merk Alessi voor een lange tijd, maar niet voor horloges. Het merk Alessi is het meest bekend om zijn interieur producten met een experimentele (en vaak dure) stijl. Het bedrijf begon zijn gevoel voor stijl in 1935, en maakt wat zij noemt 'ambachtelijke producten gemaakt met behulp van machines'. Ze hebben geen in-house ontwerpers in dienst, maar werken met freelance talenten.
Dit horloge is ontworpen door Piero Lissoni die was een architectuur afgestudeerde geboren in 1956. Hij begon een industrieel ontwerper, bouwkundige en grafische ontwerpstudio in 1986 en heeft gewerkt voor vele Italiaanse design huizen. Zijn meest gezien werken omvatten huizen en hotels in Venetië, Zürich, Istanbul en Bangkok.
Alessi heeft geproduceerd vele horloges door de jaren heen, en dit model wordt de Tic. Lissoni ontworpen 5 verschillende horloges voor Alessi, allemaal met dezelfde vorm geval.
Het horloge ontwerp maakt gebruik van een afgeronde vierkant (of misschien het kwadraat cirkel) gezicht. Het is eigenlijk een 4-draaiknop dat is nogal ongebruikelijk. Het heeft de gebruikelijke 3 handen, maar met een tweede hand die bijna de hele diameter van de wijzerplaat overspant. De 4 kant is een 24-uurs kant (de dunne kant), die overeenkomt met de nummers rond het gezicht. Er is ook een klein venster rond 01:30 voor de datum.
Het horloge heeft een modelnummer van AL5011, en werd uitgebracht in 2002. Het is een solide roestvrij stalen horloge en is 30 meter waterdicht.
Bekijk meer rolex en breitling bentley horloges

2016年1月14日星期四

Ricoh Riquartz Ana-Digi horloge

Degenen die hebben gevolgd deze blog voor een tijdje hebben waarschijnlijk gezien dat ik een voorliefde voor ana-digi stijl horloges (hoewel ik niet zo veel onlangs heb gepost).
Van de weinige dat ik heb geblogd, heb ik ook word fan van de Ricoh Riquartz horloges, want er is iets over het ontwerp en de bouw kwaliteit voor de reeks, die geeft hen het gevoel luxe.
Vandaag horloge voegt die twee wil als het is een Ricoh Riquartz Ana-Digi-model.
Het merk Ricoh is een bekende Japanse merk die zijn het best bekend voor andere doeleinden dan horloges producten - .. printers en kopieerapparaten zijn de producten die ik normaal associëren met de naam Ricoh Het merk werd opgericht in 1936 en wordt nog steeds door tot op de dag Ze lijken de Riquartz lijn van horloges in de vroege jaren '70 zijn begonnen en zijn gecrediteerd met het verbeteren van de kwaliteit van kwarts bewegingen en mogelijk wordt tweede achter Seiko voor quartz horloges in de jaren '70.
Een online forum had een soortgelijk horloge aan mijn ene, en ze hebben gesuggereerd dat het nummer op de achterkant van het horloge is een modelnummer en niet een serienummer als ik had gedacht. Op basis hiervan (en dat ik een heb gezien originele label voor een ander Ana-Digi met dit als een referentienummer stijl), dit horloge is een model 122.002 en zo maakt gebruik van een Calibur 122 beweging die is een 7 juweelontwerp.
Het horloge is een rechthoekig ontwerp met gebogen zijkanten, en heeft een eenvoudige vlakte gezicht met geen cijfers, alleen markeringen op de opstaande rand van het gezicht. Ik denk dat het de netheid van het gezicht ontwerp, waardoor deze er zo hoge klasse. Het analoge weergave is een 2 handontwerp wijzerplaat met een springplank ontwerpresolutie de minutenwijzer. Het LCD-scherm is aan de onderkant van het gezicht en is een 4-cijferige ontwerp met grote makkelijk om nummers te lezen. De digitale display kan worden gebruikt om te laten zien dag / datum, seconden, tweede tijd, en het alarm (met modi geschreven langs de bodem van het gezicht).
Het enige wat geschreven op het gezicht van het horloge zelf is de naam Ricoh, samen met het merk Riquartz en het logo (een hexagonaal gestileerd Q), en de rug zegt ook Ricoh samen met Ricoh Watch Co. Ltd. De achterkant staat ook dat het horloge is waterbestendig en volledig roestvrij staal.
Het horloge wordt geleverd met een Ricoh merk roestvrij stalen band (met de branding op de beide delen van de gesp), en de band heeft een deel aantal 329C-U.
Als dit model is vergelijkbaar met de andere ik online zagen, ze gedateerd, dat tot 1980, en ik heb geen reden om niet mee eens. Ik heb ook gezien dat een model 122.009 had een oorspronkelijke prijs van ¥ 31.000, dus ik neem aan dat de oorspronkelijke prijs voor deze 122.002 was iets dergelijks.
Bekijk meer Rolex horloges en zenith horloges

2016年1月11日星期一

Halfjaarlijks Tijd Besparingen!

De maand juli is goed bekend om veel verschillende evenementen en mijlpalen. De maand begint met 4 th van juli viering in het begin van de maand en Bastille Day vieringen halverwege de maand van de 14 e. Veel winkeliers in het hele land hebben Kerstmis in juli promoties om de geest van de vakantie kopen seizoen opnieuw in de "hond dagen van de zomer".
De maand juli is ook een goed moment om laptops en tablets te kopen, omdat veel winkeliers zal het aanbieden van back-to-school promoties net voor de start van het college en de school seizoen in half augustus en september.
Kopen of leasen van een nieuwe auto is ook een goede investering deze maand. Veel dealers bieden nu lage percentages en incentives op de bestaande 2015-modellen te maken voor de nieuwe 2016 modellen verwacht uit te komen op het einde van de zomer. SL-10034D-WWSA
Als het gaat om Top-Selling Horloges bij Super-lage prijzen, Online Retailer eWatches.com is de plek om deze week voor de site zijn Semi-jaarlijkse verkoop, met de laagste prijzen van het seizoen op Populair Kijk stijlen voor zowel mannen als vrouwen .
Meer dan 540 modellen zijn opgenomen in de promotie, met inbegrip van zeer gewilde stijlen van de Zwitserse Legend, Lucien Piccard, Elini Barokas, Red Line, Kenneth Jay Lane, Ben & Sons, a_line en Cabochon. Bekijk meer nep rolex en horloges alain silberstein classic

replica rolex

replica rolex
replica rolex