replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月21日星期四

Dubey & Schaldenbrand Grote Dome horloge collectie voor de moderne classicistische

Of je hebt gekozen voor cirkels of convexe pleinen, wordt elk ontwerp getemperd met doordachte kleuraccenten. Het venster licht gebogen wijzerplaat, die de lijn geeft zijn naam alleen bijdraagt ​​aan het plezier van de vermenging van vormen en hoeken.
Voeg een alligator band om het stuk en het horloge is niet alleen uniek, maar draagbaar, als goed. Ondanks zijn wendingen op de chronograaf, de duidelijke scheiding van kleuren en de fijne balans van de kleuren maken het horloge leesbaar.
Alle versies van de horloges zijn voorzien zelfopwindende chronograaf, 25 juwelen en een 48 uur gangreserve. Andere handige functies zijn onder andere een kalender met de dag en de maand weer te geven, de maanfase en een split time functie.

Deze collectie is voor een moderne man met een klassieke gevoeligheid in hart en nieren. Sensible, functioneel, maar zeker niet saai, het horloge heeft genoeg interessante design elementen maken dat hij opvalt zonder schreeuwen zijn verschillen.
U kunt uw keuze van kleuren en vormen, maar alle van de collectie bestaat uit hoogwaardige materialen. Of de zwarte goud afwerking of een zilveren tintje, deze collectie heeft genoeg variaties op het ontwerp van de perfecte horloge om uw fantasie past. Bruin, zwart, bruin, goud, zilver-er zijn zoveel variaties op de kleuren die je een probleem te kiezen slechts één versie kan hebben.
Wat is hun geheim? Dubey & Schaldenbrand ambachtelijke hun wijzerplaat stukken en gevallen in-house. Elk uurwerk wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd door Dubey & Schaldenbrand personeel. Misschien is het dat finishing touch die Grote Dome horloge collectie onweerstaanbaar maakt. Bekijk meer rolex imitatie en u-boat thousands of feet horloges

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex